Ubisoft'un E3'te Yeni Bir IP Duyuracağı Kesinleşti

Nasıl bir şey olacak acaba

Ubisoft bu sene daha E3'e haftalar kala spot ışıklarını tamamen kendi üzerine döndürmeyi başarmıştı bildiğiniz üzere. Firma önce Far Cry 5'i duyurdu, daha ne oluyoruz diyemeden ortaya Assassin's Creed Origins bombasını bırakıverdi. Ard arda 2 dev oyun dememize fırsat bile vermeden "alın size bir de The Crew 2 vereyim" diyerek bir sürpriz daha yaptı ve yeni South Park oyununun çıkış tarihi açıkladı. Tüm bunları birbirine ardına, aralıksız biçimde yapınca konuşulan tek şey de haliyle Ubisoft ve yeni oyunları oldu. Biz de ilk olarak Ubisoft'un yaptığı tüm duyuruları bir araya getirdik, sonra da oturup kendi aramızda Ubisoft'a neler oluyor diyerek beyin fırtınası yaptık.

Tüm bu duyurular içinde belki de gözden kaçan bir ayrıntı vardı aslında. Ubisoft ayrıca 2018-2019 finansal yılı için dört tane yeni AAA oyun duyuracağını açıklamıştı. Bunlardan üç tanesinin eski serilerin devamı olacağını duymuştuk ama geriye kalan oyunun yepyeni bir IP olması gerekiyordu. Asıl merakımızı cezbeden de bu gizemli oyun olmuştu.

İşte bugün Ubisoft, bu gizemli yeni IP'yi E3 2017'de duyuracağını resmi olarak açıkladı! Ubisoft'un E3'te yayınlayacağı ve geliştirmekte olduğu oyunları tek tek göreceğimiz videoda bu yeni oyun da ilk kez beğeniye sunulacak.

Bu yeni oyunun ne türde, nasıl bir şey olacağını gerçekten çok merak ediyoruz. Bakarsınız ortaya şimdiye kadar duyurulan dev oyunları bile gölgede bırakacak bir şeyler çıkar, kim bilir? Peki siz ne düşünüyorsunuz, sizce Ubisoft nasıl bir oyunla karşımıza çıkacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum