Ubisoft'un Kara Cuma İndirimleri Başladı

Sıra Ubisoft'ta

Kara Cuma indirimleriyle karşımıza çıkan yayıncılara Ubisoft da eklendi ve firmanın tüm kataloğu Ubisoft Store üzerinden ciddi indirimlerle oyunculara sunuldu. Ubisoft oyunlarının bazıları bildiğiniz gibi Steam üzerinden de satın alınabiliyor, ama firma zaten Steam'de de kendi kur politikasını kullandığı için Ubisoft Store'a oranla fiyatlarda pek bir fark olmuyor. Yine de emin olmak için indirime giren bazı oyunların fiyatlarını her iki platformda da karşılaştırdık.

Öncelikle şunu söyleyeyim, //store.ubi.com/ adresinden Ubisoft Store sayfasına bağlandığınızda ilk olarak Ubisoft hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Normalde sayfanın sizi hesabınızda kayıtlı olan ülkeye hitap eden mağaza sayfasına yönlendirmesi gerek, ama bizi yönlendirdiği EU sayfasından alışveriş yapmaya çalıştığınızda "bu mağaza ülkenize hitap etmemektedir" hatasıyla karşılaşmanız mümkün. Aynı şekilde bazı oyunların yönlendirdiği FR sayfası da aynı hatayı veriyor. Bunu aşmanın yolu adres çubuğundaki o iki harfli ibareyi IE ile değiştirmek. Yani South Park'ı satın almak istiyorsanız //store.ubi.com/ie/south-park adresini kullanıyorsunuz.

Bu kadar uğraşmaya değer mi diyenler için gözünüzü hangi oyuna diktiğinize göre değişir demek istiyorum. Ubisoft'un yeni oyunlarına (örneğin Assassin's Creed Origins ve South Park: Fractured But Whole) baktığımızda indirimli olarak 45 - 50€ arasında satılan bu oyunların güncel kur itibariyle yaklaşık 210-230 lira arasında olduğunu görüyoruz. Bu oyunların Steam'deki satış fiyatları ise 209 lira. Yani güncel oyunların peşindeyseniz bu indirim pek bize hitap etmiyor.

Diğer yandan daha eski oyunlara baktığımızdaysa indirimlerin şu an itibariyle fena olmadığını görüyoruz. Mesela Assassin's Creed Black Flag'in Deluxe versiyonu şu an Steam'de 105 lirayken Ubisoft Store'da 10 euro, yani 45 lira. Bu da 60 liralık bir indirim anlamına geliyor.

Yine benzer biçimde Tom Clancy's Rainbow Six Ubisoft Store'da şu an %50 indirimli olarak 20 euroya, yani 90 liraya alınabiliyor. Oyunun Steam fiyatı ise 140 lira.

Yani sevgili Oyungezerler eğer Ubisoft indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız gözünüzü diktiğiniz oyunun Steam fiyatını kontrol etmeniz akıllıca olabilir. Ubiplay kodu aldığınız çoğu oyunu Steam'de aktifleştiremediğinizi de unutmayın tabi ki. Ubisoft'un PS4 ve Xbox One indirimleri için PSN ve Xbox Live mağazalarına göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum