Ubisoft, Valhalla'nın Yönetmeni Ashraf Ismail İle Bağlarını Tamamen Kopardı

Ubisoft İmajina Vurulan Darbenin Acısını Çıkarıyor Gibi

Bundan yaklaşık bir ay önceki haberimizde sizlere aktardığımız üzere Assassin’s Creed: Valhalla’nın yönetmeni Ashraf Ismail, evli olduğunu saklayarak 1 yıl ilişki yaşadığı bir Assassin’s Creed fanının kendisini ifşa etmesi üzerine görevinden ayrılmıştı.

Görevinden ayrılırken hala bir Ubisoft çalışanı olduğunu, sadece bu kişisel meseleleriyle ilgilenebilmek adına yönetmenlik koltuğunu bıraktığını belirtmişti. Ancak acar muhabir Jason Schreier’ın öğrendiği üzere, Ubisoft yakın zamanda çalışanlarına Ismail’in işten çıkarıldığını belirtmiş. Bloomberg'in haberine göre açıklamalarda “yapılan soruşturmalar sonucunda Ashraf Ismail’in Ubisoft ile yolları ayrılmıştır ve kendisi artık şirketin bir çalışanı değildir” ifadesine yer verilmiş.

Ismail’in şirket ile bağının şimdiye kadar ortaya çıkanlar sebebiyle mi, yoksa başka uygunsuz davranışları ortaya çıkarıldığı için mi koparıldığına dair bir bilgi yok. Ubisoft'un son dönemde çalışanları hakkında ortaya çıkanlar yüzünden sıkı bir politika izlemeye başlamış olması da elbette ihtimal dahilinde. 

YORUMLAR
sSnake
14 Ağustos 2020 22:28

Başka sebepler olduğuna inanmak istiyorum yoksa bu denli bir özel hayat meselesi bile afişe edilerek işten çıkarmalar olacaksa bu devirde dünyanın yarı nüfusu işten çıkarılması gerek.

Berkay Dursun
sSnake
15 Ağustos 2020 01:30

İfşa olurlarsa çıkarılırlar zaten :D Olay özel hayatında yaşadıklarından ziyade, bunun ifşa olmasında. Şirketler markalarına bu tarz olaylarla zarar vermek istemiyorlar, haklılar da. Yoksa dünyanın bok çukuru olduğu gerçeği bir kenarda duruyor, onda sıkıntı yok :d 

sSnake
Berkay Dursun
15 Ağustos 2020 12:12

O da doğru, özellikle bu günlerde kimse sosyal medya ordusunu karşısına almak istemez.


Parolamı Unuttum