Ubisoft'tan Assassin's Creed Kutlama Yayını Geliyor

Yeni bir oyun tanıtılabilir mi?

Ubisoft ailesinin en önemli oyunlarından biri olan Assassin's Creed, bugün akşam muhteşem bir kutlama yayını ile karşımıza çıkacak. İşin ilginç yanı ise bu tarihin Assassin's Creed aleminde pek de bir öneminin olmayışı. Yani akşam düzenlenecek yayında ne bir yeni yaş, ne de bir kilometre taşı kutlanmayacak. Peki ama bu yayın neden yapılıyor?

İşte bu soruya cevap vermek bir hayli zor. Sonuçta insanlar sevdikleri şeyleri kutlamak için bir bahaneye gerek duymuyor. Uzun süredir seri hakkında yeni iddialar duymamış olmamız ise akşamki yayının gizemini artırıyor. En son kulağımıza çalınan ve Valhalla'dan tanıdığımız Basim Ibn Isha'yı canlandıracağımız yan oyun belki de bu akşam karşımıza çıkabilir.

Yine de dereyi görmeden paçaları sıvamamakta fayda var. İnternette yaptığımız ufak bir gezintinin ardından, birkaç yıl önce gösterilen Assassin's Creed: Infinity'nin bile akşam saatlerinde tanıtılacağı iddialarına rastladık. Yine de bu duruma pek sıcak bakmadığımızı söyleyelim. Bu gizemli "servis oyununun" henüz tanıtılması mümkün görünmüyor.

Assassin's Creed Celebration Stream, bugün Türkiye saati ile 19:00'da başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum