Ubsioft, Star Wars Outlaws’tan 10 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaştı

Beklediğimiz gibi bir oyun geliyor mu bakalım

Dün geceki Ubisoft Forward programının merakla beklenen oyunlarından birisi hiç şüphesiz Star Wars Outlaws idi. Bir gün öncesinde ufaktan kendisini gösteren oyundan bir oynanış videosu paylaşılacağı açıklanmıştı, 10 dakikalık bir videoyla karşımıza çıktılar:

Fragmanda, kahramanımız Kay Vess, bir yeraltı üssüne sızıp oradan bir şeyler çalıyor. Bu işi yaparken sevimli yol arkadaşı Nix de ona yardımcı oluyor. Sonrasında olay yerinden kaçış sahnesini izliyoruz. Gittiği yerleşim yerinde bir İmparatorluk görevlisiyle masaya oturuyor Kay ve burada işler pek yolunda gitmiyor. Oradan hızlıca topuklayıp uzay gemisinde soluğu alıyor ve gezegen yüzeyinden ayrılıp uzayıp uçsuz bucaksızlığına dalıyoruz.

Bir de kahramanımızı canlandıran Humberly Gonzalez ile Kay Vess üzerine bir röportaj videosu paylaşıldı, onu da şöyle paylaşmış olalım:

Bence oynanış videosu fena değildi, sadece bazı yerlerde Star Wars renklerinden Ubisoft renklerine kaymalar var gibi geldi bana, onun dışında keyifli bir oyun olabileceğini düşündürüyor. Umarım oyun çıktığında da aynı yorumları yapabiliriz. Star Wars Outlaws, önümüzdeki yıl çıkış yapacak. Ubisoft’un böyle büyük bir marka için nasıl bir iş çıkardığını hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum