UFC'nin Patronu Gerçek Bir Mortal Kombat Turnuvası Planlıyor

Fatality'ler olmayacak

Mortal Kombat efsanesi yıllar içerisinde kült bir klasik haline gelerek pek çok uyarlamaya kavuşmuştu. Filmler, animasyonlar ve diziler derken serinin yeni oyununun ardından vahşet dolu yeni bir animasyon filminin yolda olduğu da duyurulmuştu. Fakat bu fantastik evren yakın zamanda gerçekliğe dönüşecek gibi görünüyor. Tabii ki işin içerisinde vahşet ve fatality gibi şeyler olmayacak...

TMZ'nin paylaşımına göre UFC'nin patronu Dana White, özel bir adada kuracağı tesisler ile her hafta dövüş yayını yapmayı planlıyor. MMA'in işin içinde olması aslında kulağa daha çok dövüş odaklı bir Survivor adası gibi geliyor. Bununla birlikte White'ın bahsi geçen turnuvayı düzenleyebilecek kaynağa sahip olduğunu da belirtmek gerek.

COVID-19 krizi haliyle her türlü spor dalını etkilemiş durumda. Bildiğiniz üzere UFC turnuvalarının gelirleri de genellikle sponsorlar ve seyircilerden sağlanıyor. White, daha önce yaptığı açıklamalarda turnuvaların devam edeceğini de söylemişti. Tabi sadece PPV'lerden oluşan bir ada yaşamı, White ve organizasyonu için daha karlı olacaktır.

TMZ'nin iddiaları arasında White'ın çoktan "Fight Island" adını verdiği proje için pek çok dövüşçüye imza attırmaya başladığı belirtilmiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum