Uncharted 4’ten 15 Dakikalık Video

Nathan Drake bir kez daha bizlerle

Naughty Dog’un uzun zamandır merakla beklenen son oyunu Uncharted 4: A Thief’s End dün düzenlenen Playstation Experience’de nihayet hayranlarıyla buluştu.

15 dakikalık oyun içi videoda bizi eskisine nazaran birazcık daha yaşlı bir Nathan karşılıyor. Videonun ilk kısmında PS4’ün nimetlerine ve Nathan’ın yeni tırmanış kabiliyetlerine yakından bakma fırsatı yakalıyor, eski dostumuzun yorumlarına bıyık altından gülümsüyoruz. İkinci yarısındaysa, işin içine insan rakiplerin de girmesiyle yapay zekâdaki gelişmeleri gözlemliyoruz.

Gizlilik eskisine göre oyunda çok daha büyük bir yere sahip ve eğer yeterince uğraşırsak düşmanlarımıza izimizi kaybettirmeyi de başarabiliyor, tıpkı firmanın önceki şaheseri Last Of Us’taki gibi onlarla köşe kapmaca oynayabiliyoruz. Ama bu demek değil ki aksiyon unsurları azalmış, aksine her zamanki gibi zımba gibi çarpışıyor sevgili dostumuz.

Bunun yanı sıra bir de duvarlara saplayabildiğimiz dağcı kazığı ile yüksek yerlere atabildiğimiz kancamız var. Ama tabii sadece belli başlı mekânlarda işe yarayacaktır bunlar. Video Nathan’ın sürpriz bir karakterle karşılaşmasıyla sona eriyor. Buyurun, hep beraber izleyelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum