Uncharted Filminin Kadın Oyuncuları Da Belli Oldu

Haberler çorap söküğü gibi geliyor

Sony'nin Uncharted filminden kadro haberleri gelmeye devam ediyor. Filmde Nathan Drake'i Tom Holland, Sully'i ise Mark Wahlberg'in canlandıracağını zaten biliyorduk. Dün gece kadroya Oscar adayı ünlü aktör Antonio Banderas'ın da katıldığı açıklanmıştı, ama Banderas'ın filmde hangi rolü canlandıracağı henüz belli değil.

Filmin kadrosuna katılan son isimler ise kadın başrol olarak Sophia Ali (Grey's Anatomy) ve Netflix'teki Chilling Adventures of Sabrina dizisinden tanıdığımız Tati Gabrielle oldu. Ali'nin başrol, Gabrielle'nin ise önemli bir rolde olacağı söyleniyor.

Tüm bu haberlerin kaynağı Variety, zaten kendileri filmin yeni yönetmeni olarak Venom ve Zombieland'den tanıdığımız Ruben Fleischer ile anlaşıldığını da duyurmuşlardı. Herhalde artık Fleischer son olur ve film bunca yönetmen eskittikten sonra Fleischer ile sonu getirir.

Uncharted filminin gelecek sene bu zamanlarda vizyona girmesi planlanıyor, çekimler ise bu ayın sonlarına doğru başlayacak. PlayStation Productions'ın ilk filmi olacak yapım başarılı olursa bir çok Sony oyununun uyarlamasını beyazperdede görmeye başlayacağımız kesin.

YORUMLAR
sserkansozer
3 Mart 2020 20:41

yav neden ille bir zenci oyuncu katma olayı var bu yapımcıların anlamıyorum. madem çeşni yapacaklar illaki, bir asyalı, bir hintli ve bir da ortadoğulu katsalar ne güzel işte tüm coğrafyadan ilgi çekerlerdi. 

Parolamı Unuttum