UNCHARTED: Legacy of Thieves'in PC Çıkışı Ekim Ayına Kaydırılmış Olabilir

Normalde temmuzda çıkması gerekiyordu

UNCHARTED: Legacy of Thieves'in PC versiyonu 2021 yılının Eylül ayında duyurulmuş ama oyuna dair kesin bir çıkış tarihi belirtilmemişti. Sonrasında bu yılın Mart ayında oyunun Steam veritabanındaki bilgileri güncellendi ve çıkış tarihi bilgisi olarak 15 Temmuz 2022 tarihi girildi. Hal böyle olunca da oyunun temmuz ayında çıkacağını düşünmeye başladık.

Bunun da sonrasında dikkat çekici bir gelişme yaşandı ve oyunun Epic Games Store sayfası güncellenerek 20 Haziran 2022 tarihi girildi. Ama sizin de fark ettiğiniz gibi bu tarihin üzerinden bir hafta geçmiş olmasına rağmen ortada oyun falan yok.

Şimdiyse SteamDB'de oyunun çıkış tarihi bilgisinin bir kez daha değiştirildiği, 15 Temmuz'dan 19 Ekim 2022'ye ötelendiği görülüyor.

SteamDB sayfasında bu tarihin doğru olmayabileceğina dair bir ikaz var ama API'deki bu tür değişikliklerde bu ikazı zaten hep görüyoruz. Yani bu tarih de kesin olmayabilir ama görünüşe göre UNCHARTED: Legacy of Thieves yaz aylarını es geçecek.

Zaten 12 Ağustos'ta Marvel's Spider-Man Remastered PC'ye gelecek. Sonrasında Marvel’s Spider-Man: Miles Morales var, ondan da sonra The Last of Us Part I. UNCHARTED: Legacy of Thieves'in bu kalabalık takvimin neresine konumlandırılacağını ise resmi açıklama geldiğinde öğrenebileceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum