Uncharted Waters Origin; İlk Çeyrekte Çıkış Yapacak

Skull&Bones çıkış yapamasa da alternatifi var :)

Korsan oyunlarını sever misiniz sevgili Oyungezerler? Artık eskisi gibi korsan oyunu gelmiyor. Geçtiğimiz yıl boşluğu Guybrush’ın yeni macerasıyla doldurduk; Monkey Island’a geri döndük, güldük eğlendik. Ama tabii şöyle engin denizlere açılacağımız oyunlar da bekliyoruz, öyle değil mi?

Bekliyoruz demişken, Skull & Bones diye bir oyun gelecekti, ne oldu o iş :) Skull & Bones çıkış nedir bilmiyor madem, o boşluğu başka bir oyunla dolduralım diyenlerdenseniz, sizleri bu tarafa alalım. Koei Tecmo ve Line Games, Uncharted Waters Origin’in, bu yılın ilk çeyreğinde Batı piyasalarına çıkacağını duyurdu, oyun için ön kayıtlar da başladı:

Koei Tecmo ve Line Games tarafından geliştirilen ve oynaması ücretsiz (F2P) bir oyun olan Uncharted Waters Origin, 23 Ağustos 2022’de G.Kore’de çıkış yapmıştı; şimdi de Batı piyasalarına transfer oluyor. Böylece, Koei Tecmo’nun Uncharted Waters serisinin 30. yıl dönümünü de kutlamış olacaklar. Keşifler Çağı olarak da adlandırılan 16. Yüzyılda geçen ve ticaret, macera ve savaşlarla dolu bir macera vadeden oyun, sandbox/açık dünya denizcilik RYO’su olarak tanımlanıyor. Bu arada Uncharted Waters Origin, rüzgâr, dalga ve akıntıları modellemek için gerçek dünya verilerini kullanıyor; böylece oyunculara daha keyifli bir deneyim yaşatmaya çalışacaklar. Oyunda, ünlü tarihi figürlere de yer verilmiş durumda.

Uncharted Waters Origin için ön kayıtlar da başladı, sizler de dilerseniz oyunun sitesine gidip 20 Şubat’a kadar kayıt yaptırabilirsiniz. Böylece oyun çıktığında ücretsiz ek içeriklere de sahip olmanız mümkün. Henüz net bir tarih açıklanmasa da yılın ilk çeyreğinde çıkış yapacağı söyleniyor. Ön kayıt tarihi de buna işaret ediyor denilebilir. Skull & Bones beklemekten usandıysanız veya tutup da dünyanın parasını vermek istemiyorsanız, Uncharted Waters Origin’e bir şans vermeyi düşünebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum