Uncharted Yönetmeni Jak And Daxter'ı Da Ekrana Taşıyor

Tom Holland'dan iyi duyumcu olur

Sony irili ufaklı tüm oyun markalarını bir şekilde beyaz perdeye ya da televizyona getirmeye hazırlanyor. İki büyük isim Uncharted ve Last of Us bu yolun önderleri olacak. Her ne kadar özellikle Uncharted adına başarıı şüpheli olsa da PlayStation oyunu olarak epey geniş bir havuza sahibiz. PS2 döneminin popüler oyunlarından Jak and Daxter da kendini yeniden tanıtmaya hazırlanıyor. Uncharted filminin de yönetmeni olan Ruben Fleischer bir başka oyun markasını daha uyarlayacak.

Yeni filminin tanıtımı sırasında, "Aslına bakarsanız bir Jak and Daxter versiyonu üzerinde çalışıyorum. Bence hayata geçirmek epey eğlenceli olacak." diyerek resmi ağızdan Jak and Daxter'ın ekranlara döneceğinin haberini verdi. Aslında Sony'nin 2013 yılı civarında Sony Ratchet & Clank gibi markalarını animasyon olarak adapte etme planına sahipti. Aradan epey zaman geçtiği için bu planın ne kadar devrede olacağını kestirmek güç. 

Geçtiğimiz günlerde Tom Holland da Jak and Daxter'da rol almak istediğini açıklamıştı. Muhtemelen yönetmen Ruben Fleischer'in böyle bir proje hazırlığında olduğunu bildiği için Holland yine ağzındaki baklayı erkenden çıkartmış. Sony ile uzun zamandır bir arada olan Tom için belki de sıradaki rol bir seslendirme olabilir. Şu an için Jak and Daxter adaptasyonunun bir dizi mi yoksa film mi olacağını bilemiyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum