Universal Stüdyoları, Korku Filmleri Takvimini Tamamen Değiştirdi

Yaşadığımız günlerden daha korkunç neler kaldı ki?

2020 yılı içerisinde yaşadığımız şeyler adeta bir film senaryosu gibi ve içinde bulunduğumuz film hiç de eğlenceli değil! Bir korku filmini andıran pandemi süreciyle birlikte pek çok sektör durma noktasına geldi. Tabii ki eğlence sektörü de bunlardan birisi. Çok sayıda dizi ve film çekimlerine ara vermek zorunda kalırken bu durum genel olarak takvimleri de etkiledi ve zincirleme ertelemelerle karşı karşıya kaldık. Universal Stüdyoları da yaşadığımız durumun yeterince korkunç olduğunu düşünmüş olacak ki 2021 yılına kadar olan korku filmlerinin vizyon tarihlerini değiştirmiş. Yeni tarihler şöyle;

  • Candyman: 25 Eylül'den 16 Ekim'e
  • Halloween Kills: 16 Ekim 2020'den 15 Ekim 2021'e
  • Halloween Ends: 15 Ekim 2021'den 14 Ekim 2022'ye

Bunların dışında The Forever Purge filminin de vizyon tarihi açıklandı. Everardo Gout'un yönetmenliğini yapacağı film 9 Temmuz 2021'de vizyona girecek. Yeni Halloween serisinin iki filmi de birer sene ertelenerek hayranlarının meraklı bekleyişini sürdürdü. Neyse ki serinin yaratıcısı John Carpenter, yapımcı olarak kadrosunda yer aldığı Halloween Kills filminden bir teaserı Twitter hesabından hayranlarıyla paylaştı ve durumu biraz daha kabul edilebilir hale getirdi.

Önümüzdeki Ekim ayında Candyman ile başlayacak korku serüveni her yıl Cadılar Bayramı'na doğru artarak devam edecek gibi gözüküyor. Bakalım bu filmler 2020 yılından daha korkunç olmayı başarabilecekler mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum