Universal Stüdyoları Yeni Bir Invisible Man Filmi İçin Hazırlıklara Başlıyor

Filmin yıldızını hiç "göremedik"

Universal Stüdyolarının bir "Dark Universe" yaratmak istediğini biliyoruz. Hatta Tom Cruise'un başrolünde yer aladığı The Mummy filmi bu yeni evren projesinin ilk adımıydı. Fakat bu filmin beklenen gişeye ulaşamaması diğer projelerin gerçekleşmesine de ket vurdu. Hatta ilk başta düşünülen ve Johnny Depp'in başrolünde olması planlanan The Invisible Man filminde büyük aksaklıklar yaşandı. Neyse ki stüdyo bu sorunu gidermeyi başardı ve yeni Görünmez Adam filminin hazırlıklarına başladı.

Daha önce Insidious: Chapter 3 ve Upgrade filmlerini de yöneten Leigh Whannell filmin yönetmen koltuğuna oturacak isim olarak açıklandı.Yeni Görünmez Adam filminin çekimlerine Haziran ayında başlanması bekleniyor. Filmin şu anki kadrosundan belli olan kimse yok. Fakat The Handmaid's Tale filminin yıldızı Elisabeth Moss büyük olasılıkla filmde yer alacak. Kadrosundan Johnny Depp'i kaybeden filmin bu boşluğu kimle dolduracağı ise henüz belli değil. Yeni filmin H.G. Wells'in efsane romanına ne kadar sağdık kalacağı ise büyük merak konusu.

İlk Invisible Man filmi 1933 yılında çıkmış ve kült filmler arasına girmeyi başarmıştı. Leigh Whannel'in çekeceği yeni Görünmez Adam filminin vizyon tarihi ise henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum