Unknown 9: Awakening'ten Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

Unknown 9 evrenine ilk adımınızı atmaya hazır mısınız?

Ekim ayının önemli oyunlarından birisi Unknown 9: Awakening. Kendisiyle buluşmamıza 3 hafta kadar bir süre kaldı. Bandai Namco tarafından paylaşılan yeni fragmanla oyuna genel bir bakış atıyoruz:

Fragmanın girişinde Unknown 9: Awakening’nin, Unknown 9 evreninde geçen daha büyük bir maceranın ilk bölümü olacağı belirtiliyor. Kahramanımız Haroona, doğaüstü güçlere sahip bir genç kız. Bildiğimiz gibi kendisi The Witcher dizisindeki Yennefer rolüyle bilinen Anya Chalotra tarafından canlandırılıyor. Fragmanda oyun evreninde önemli bir yer tutan The Fold’dan, oyunun hikayesinden, kahramanımız Haroona ve müttefiklerinden, Haroona’nın peşine düşen fraksiyondan, çatışmalardan ve kahramanımızın çeşitli özelliklerinden bahsediliyor.

Fragmanın son bölümündeyse Unknown 9 evreninden söz edilip, farklı mecralarda birçok ürünle (podcast, çizgi romanlar/romanlar vs) bu evrende geçen farklı hikayelerin anlatılacağı not ediliyor. Anlaşıldığı kadarıyla Bandai Namco yeni bir evren kurmak niyetinde ve bu evrenden beklentileri de büyük.

Bu yolda atılan ilk adım olacak Unknown 9: Awakening, 18 Ekim’de geliyor. Bakalım Bandai Namco'nun beklediği gibi bir performans sergileyebilecek mi. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum