Until Dawn'un Yapımcısından Sinematik Korku Oyunları Geliyor: The Dark Pictures Anthology

Until Dawn'dan bile gergin olacak gibi sanki? Ya da benim su altından çekinmem mi sebep?

PlayStation 4 için özel olarak geliştirilen Until Dawn'un yapımcısı Supermassive Games, bu sefer karşımıza bir dizi korku oyunuyla çıkıyor. The Dark Pictures Anthology adıyla tanıtılan oyun serisi bu sefer sadece PlayStation 4 için değil aynı zamanda PC ve Xbox One için de çıkış yapacak.

The Dark Pictures oyunları tıpkı Until Dawn gibi sinematik yapımlar olacak ve benzer bir formülü izleyecek. Serinin ilk oyunu olan Man of Medan'ın çıkışı içinse 2019'u beklememiz gerekecek. Man of Medan'da bir grup Amerikalı turisting İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir gemi enkazına dalış yapması ve bu enkazın sırlarını ortaya çıkarması konu alınıyor. Tabii paylaşılan fragmanda da görebileceğiniz üzere bu sırlar hiç hoş değil ve dost canlısı olmayan bir garip doğaüstü yaratığı kahramanlarımızın başına sarıyor. Man of Medan'da beş farklı karakteri oynayacağız ve bu karakterlerin kaderleri bizim elimizde olacak. Serinin diğer oyunları da benzer bir formatı takip edecek ve önemli olan atmosfer ile hikaye olacak.

Supermassive Games'in CEO'su Pete Samuels, yaptığı açıklamada "Bu seride her oyun standalone olacak. Her seferinde farklı ve benzersiz bir korku tecrübesi oluşturma şansımız var. Yeni hikayeler, yeni atmosferler, yeni oyuncular olacak." dedi.

The Dark Pictures Anthology'nin ilk oyunu Man of Medan 2019'da çıkacak dedik ancak oyunun tam çıkış tarihi henüz açıklanmadı sevgili Oyungezerler. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum