Unutulmaz Klasiklerden Outcast Yeniden Yapım Aşamasında

Selam sana Ulukai

İlk kez 1999 yılında oyuncularla buluşan ve “Yılın Macera Oyunu” ödüllerini silip süpüren Outcast yıllar sonra yeniden yapılıyor. Çıktığı dönemde zamanının çok ötesindeki grafikleri ve açık-dünya oynanışını başarılı bir şekilde kullanan nadir yapımlardan olmasıyla (o zamanlar sandbox oyunlar şimdiki gibi yaygın değildi) dikkatleri üzerine toplamıştı Outcast.

Kendini uzaylı ırklarla dolu, yabancı bir gezegende bulan Cutter Slade adlı eski bir askeri yönettiğimiz oyunda hem bizim dünyamızın hem de bu gezegenin kaderi bizim ellerimize kalıyordu. İlginç dünyası, enteresan yaratıkları, günlük işlerinin peşinde koşan ırklarıyla o dönem için gerçekten de çok başarılıydı.

İşte bu oyun geliştirilmiş grafikler, yenilenmiş animasyonlar, daha kaliteli seslendirmeler gibi özelliklerle Outcast - Second Contact adı altında geri dönmeye hazırlanıyor.

Hatırlarsanız daha önce bunun için bir Kickstarter kampanyası başlatılmış, ama başarısız olmuştu. Daha sonrasındaysa oyunun geliştirilmiş, modern sistemlerde çalışan hâli Outcast 1.1 olarak sunulmuştu.

Outcast - Second Contact’ın tahmini çıkış tarihi 2017.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum