Uzayda Geçen Soulslike Hellpoint De Ertelenen Oyunlar Arasına Katıldı

Cehennem biraz daha beklesin

Daha önceden çıkış tarihi 16 Nisan olarak ilan edilmiş olan yeni soulslike oyunu Hellpoint de ertelendi. Oyunun yeni çıkış tarihi net olarak belli değil ama yaz aylarında çıkacağı söyleniyor. Ertelenen çoğu oyunda yeni tarih verilmemesinin sebebi de corona salgının ne zaman biteceğinin bilinmemesi, stüdyolar tekrar tekrar erteleme haberi vermek istemiyorlar muhtemelen.

Cradle Games kreatif direktörü Matt Boudreau, "dünyanın karşılaştığı bu beklenmedik olaylar karşısında oyunumuzun çıkışını ertelemek zorunda kaldık. Bu ek süreyi sadece oyunu cilalamak için değil, topladığımız geri bildirimlere uygun olarak Hellpoint'i daha da iyi bir oyun deneyimi haline getirmek için de kullanacağız." diyor.

Hellpoint terk edilmiş bir uzay istasyonunda (Irid Novo) geçiyor ve bu istasyon boyutlar ötesinden gelen varlıklar tarafından istila edilmiş durumda. Hikayenin ilginç bir tarafı daha var, Irıd Novo bir kara deliğin yörüngesinde ve bu yüzden de oyun boyunca dinamik olaylarla da karşılaşacakmışız (bir anda ortaya çıkan boss'lar, konumları değişen yaratıklar vs gibi). Buna "Quantic System" deniyor, yani her öldüğümüzde oyun dünyasında ufak değişiklikler oluyor ve ayrıca istasyonun kara deliğin etrafındaki 21 saatlik dönüşü sırasında yeni olaylar tetikleniyor.

Umarım bir erteleme daha olmaz, merak ettiğim ve oynamak istediğim oyunlardan birisi çünkü Hellpoint.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum