Uzayda Geçen Soulslike Hellpoint'in Yeni Fragmanı Yayınlandı

İşin içinde kozmik tanrılar var

Soulslike türündeki oyunların sayısı git gide artıyor, ama işin içine bilimkurguyu da eklemeye kalktığımızda elimizdeki tek ismin The Surge serisi olduğunu söylemek mümkün. Hellpoint de sevilen Souls formülüne bilimkurgu eklemeyi hedefleyen bir oyun ama bunu daha çok 'karanlık bilimkurgu' olarak adlandırmak mümkün. İçinde bolca korku öğesi, yaratıklar, kozmik tanrılar olacak. Yani bilimkurgu dendiğinde aklınıza robotlar geldiyse oyunun fragmanını izlediğinizde şaşıracaksınız.

Hellpoint terk edilmiş bir uzay istasyonunda (Irid Novo) geçiyor ve bu istasyon boyutlar ötesinden gelen varlıklar tarafından istila edilmiş durumda. Hikayenin ilginç bir tarafı daha var, Irıd Novo bir kara deliğin yörüngesinde ve bu yüzden de oyun boyunca dinamik olaylarla da karşılaşacakmışız (bir anda ortaya çıkan boss'lar, konumları değişen yaratıklar vs gibi).

Oyunun Steam sayfasındaki tanıtım yazısıysa şöyle:

Bir zamanlar insanlığın başarısının görkemli bir zirvesi olan Irid Novo istasyonu şimdi harap olmuş, şeytani boyutlar arası varlıklar tarafından tamamen istila edilmiş ve kötü niyetli Kozmik Tanrıların iradesine hizmet ediyor.

Kaynaşma olarak da bilinen garip olaya yol açan kötü olaylar silsilesini anlamaya çalışmak adına Irid Novo'yu araştırmak için hazırlanmış ve gönderilmiş şifreli Yazar'ın bir yaratımısın.

Hellpoint, 16 Nisan'da yayınlanacak.

YORUMLAR
İses
5 Şubat 2020 20:07

Tamda souls tarzı değil gibi karakterler daha seri soulsta ise karakter daha ağır hareket ediyordu bu yüzden oyun biraz zorlaşıyor. 

Ghost AssassiN
5 Şubat 2020 17:41

Pek sevmem ama bu oyunlar yüzünden Dark Souls 4'ün çıkma olasılığı gittikçe düşüyor. :)

mserhatsari
Ghost AssassiN
6 Şubat 2020 13:05

Normal sartlarda Dark Souls 3 serinin son oyunu zaten. Devamini getirebilecekleri asiri iyi yapimlar ve hikayeler varken Ringed City efsanesinden sonra seriye devam edilmesi mantikli degil. Yakin gelecekte bir 'Souls' goreceksek Demon's Souls olmasini yeglerim.


Parolamı Unuttum