Valorant'ın Silah Kozmetikleri URF Göndermeleri İçerecek

URF, URF, URF!

Riot Games'in şimdiden popüler olan FPS oyunu Valorant'tan yeni bilgiler geldi. League of Legends'dan farklı bir evrende geçecek olan oyun, firmaya ün kazandıran MOBA'ya gönderme yapmaktan kaçınmayacak. IGN'in stüdyo içinden aldığı bilgilere göre LoL'ün efsanevi bir karakteri oyun içerisinde olacak.

Riot'un en yeni oyununun ilerleyiş sistemlerini ve silahlarını inceleyen IGN Nordic ekibinden Nick Nijland, "çılgın silah tasarımlarının" yolda olduğunu da sözlerine eklemiş. Bu çılgın tasarımları ise LoL'den tanıdığımız URF kostümleri ile süsleyebileceğiz.

Evet, Nijland'ın iddialarına göre LoL oyuncularını sevindirecek göndermeler Valorant içerisinde kendine yer bulacak. Ultra Rapid Fire ya da Ultra Rekabet Faktörü ismi ile bilinen bu oyun modunun maskotu olan deniz ayısı, çeşitli silahları süsleyebilecek bir kozmetik seçeneğine dönüşecek.

Bildiğiniz üzere Riot, Valorant'ta şimdilik sadece silah kostümleri ve spreyler olacağını ifade etmişti. Oyunculara avantaj sağlayabilecek karakter kostümlerini veto eden yapımcı ekip, oyunda loot kutularının olmayacağını da vurgulamıştı.

Nijland'ın diğer pek çok bilgiyi paylaştığı videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum