Valorant'ın Yeni Ajanının İlk Detayları Sızdırıldı

Oyunun gidişatını değiştirebilir

Riot Games'in FPS girişimi Valorant bir süredir popülaritesinin zirvesinde. Oyunu sürekli olarak yeni içerikler ile beslemeyi sürdüren geliştirici ekip, geçtiğimiz haftalarda en yeni karakter Skye'ı Valorant saflarına eklemişti. Fakat veri madencilerinin yeni keşiflerine göre 14. ajanımız da yolda.

Adının "Yoru" olduğu iddia edilen bu yeni ajanın ilk görüntüleri Reddit üzerinden paylaşıldı. Karakteri talim alanına çeken oyuncular, Yoru'nun özelliklerini gösterme fırsatı bulmuş. Eğer bu görüntüler tutarlı çıkarsa, Yoru'nun Valorant içerisinde tam bir baş belası olacağını söylemek mümkün.

Yoru, daha önce hiçbir FPS oyununda karşılaşmadığımız "yanıltıcı ayak sesi" çıkartma yeteneğine sahip. Bir noktaya yerleştirebildiği ve tetikleyebildiği bu yetenek, gerektiğinde portal içerisinden de geçerek platform sesi çıkartabiliyor. Sadece bu özelliği bile kendisini oldukça ilginç kılıyor.

Yeni ajanımızın bir diğer özelliği ise işaretlediği noktaya ışınlanabilmesi. Fakat bu yeteneğin Omen'in ışınlanma yeteneğinden bir farkı var. İstediği noktayı işaretleyen Yoru, yeteneğini tetiklediğinde tekrar o noktaya dönüyor. Yani bu yeteneği Overwatch'taki Sombra'nın ışınlanma özelliğine benzetmek mümkün.

Yoru'nun ultisi ise kendisini hem görünmez, hem de kurşun geçirmez yapıyor. Ulti, ateş aldığında ya da Yoru ateş ettiğinde bozuluyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum