Valve, Steam Ödülleri İçin Tören Düzenleyecek

Kimler kazanacak acaba?

Steam kış indirimleri sırasında Steam ödülleri için adaylar da belli olmuştu ve bizler de oylarımızı kullandık. Valve, Steam ödüllerinin şubat ayı başlarında verileceğini duyurmuştu ve biz de aynı geçen senelerde olduğu gibi Steam ana sayfasında ödülleri kimin kazandığını görmeyi bekliyorduk. Ancak Valve bu sene vitesi bir miktar yükseltmeye karar vermiş.

Valve, 2018 Steam Ödüllerini kazananları bir törenle açıklayacak.

8 Şubat'ta Türkiye saatiyle 21'de başlayacak olan yayında, kazananlardan da özel mesajlar yer alacakmış. Acaba geliştiriciler yayına mı bağlanacak, yoksa Valve'ın aklında bu 'özel mesajlara' dair başka bir plan mı var onu yakında göreceğiz. Her ne olursa olsun, bu orijinal kategorilerde tamamen oyuncuların aday göstermesi ve seçimiyle verilen ödüllerin geliştiriciler arasında da kabul görmesi hoş bir durum olur.

Elbette bu törenin canlı düzenleneceğini düşünmüyorum, belirtilen saatte Steam.TV/SteamAwards adresi üzerinden önceden kaydedilmiş bir yayını göstereceklerdir ama olsun. Steam Ödüllerine aday gösterilen oyunları hatırlamak isterseniz önceki haberimize göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum