Valve, Yeni Artifact Kartlarına Çöp Adam Grafikleriyle Örnek Verdi

Öncelik oynanışta derken şaka yapmıyorlarmış

Valve'ın Artifact'ı sıfırdan ele alarak yenilemeye başladığını biliyoruz, öyle ki ortaya çıkan yeni oyun neredeyse Artifact 2.0 olacak. Bu süreç devam ederken Valve bir güncelleme yayınlayarak yeni oyuncuların oyundan neler bekleyebileceğini, halihazırda koleksiyonları olan eski oyuncuların bu durumlarının nasıl telafi edileceğine dair bilgiler paylaştı. Ancak bu güncellemede her şeyi gölgede bırakan bir şey var, o da kartlara konulmuş olan geçici çizimler :)

Valve şu an tamamen Artifact'in oynanışı üzerine odaklandıklarını söylüyor ve bunu söylerken de şaka yapmadıkları belli. Ama kart grafiklerini böyle bıraksalar cidden komik olabilirmiş.

"Sizinle oyuna gelecek olan eğlenceli şeylerden bazılarına bakmak istedik. Henüz bitmemiş şeylerden bahsetmişken, şevimli geçici çizimlerimize bir bakar mısınız?" demişler.

Bu kartların ileride neye benzeyeceğini çok merak ettim. Aynı storyboard gibi böyle çöp adam tarzı çizimlerle kartların nasıl bir şey olacağını göstermişler resmen. Güncellemeyle ilgili tüm bilgiler Artifact'in haber sayfasında görebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum