Valve'ın Bağımsız Auto Chess Oyunu Dota Underlords, Betaya Başlıyor

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan

Hatırlarsanız Valve geçtiğimiz haftalarda bir çılgınlık haline gelen Dota Auto Chess’in bağımsız bir oyun olacağını açıklamıştı. Orijinal modun yapımcısı Drodo ile birlikte çalışacağını vurgulayan Valve, açıklamanın soğumasını beklemeden yeni oyunu açık beta sürecine sokmaya hazırlanıyor.

“Dota Underlords” adını alacak olan yeni oyun, Dota 2 International Battle Pass’e sahip olanların beğenisine sunulmuş durumda. Şimdilerse sunucu stres testleri üzerinde çalışan Valve, bundan tam 1 hafta sonra da oyunu açık beta sürecine sokacak.


İlk görüntülerini YouTube üzerinden izleyebileceğiniz oyun, alışılagelmiş Auto Chess mekaniklerini ve Dota’dan tanıdığımız karakterleri içeriyor. Bununla birlikte firmanın oyunun hala cilalanması gerektiğini belirttiğini de ifade edelim.

Peki ama Valve niye bu kadar acele ediyor? Şahsen bunun League of Legends'ın kendi Auto Chess modunu tanıtmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Valve, şimdilik elinde tuttuğu Auto Chess piyasasını kaybetmek istemeyecek gibi görünüyor. Bildiğiniz üzere LoL’ün kendi Auto Chess modu da bu ayın sonlarında test sunucusuna eklenecek.

Battle Pass kullanıcılarının erişebildiği Dota Underlords; 1 hafta sonra PC, Mac, Linux, Android ve iOS platformlarında çıkış yapacak. Underlords, rekabetçi maç seçenekleri ile birlikte gelecek.

YORUMLAR
Anravs
14 Haziran 2019 15:08

Valve ve oyun kelimelerini bir arada görünce gereksiz yere aşırı heyecan yapan tek kişi ben miyim?

Jamais Vu
14 Haziran 2019 13:40

hırsız r*ot

Parolamı Unuttum