Vampir Temalı Macera-RYO Cabernet, 24 Ekim'de Bizlerle

19. Yüzyıl Doğu Avrupasına yol alalım

Steam Next Fest etkinliklerini seviyorum. Birçok oyunu deneyip fikir edinme şansımız oluyor. Bu etkinliklerde elimden geldiğince çok demoya göz atmaya, olabildiğince çok oyunu takip listeme almaya çalışıyorum.

Şubat ayında gerçekleştirilen Steam Next Fest'te deneyip beğendiğim oyunlar arasında Cabernet de yer alıyordu, öneri listemizde de kendisine yer vermiştik. İşte bu merakla beklediğimiz oyunun da çıkış tarihini öğrenmiş bulunuyoruz, önümüzdeki ay geliyor:

Cabernet, bizleri 19. Yüzyıl Doğu Avrupasından esinlenen bir dünyaya götürüyor. Baş karakterimiz Liza, ailesinin göz bebeği genç bir doktor. Oyun, zavallı Liza'nın cenaze töreniyle başlıyor. Çok kısa bir süre içerisinde fark edeceği üzere kendisi bir vampire dönüştürülmüş durumda. Bu yeni hayatında nasıl bir yol izleyeceğine karar vermesi lazım.

Kontes Orlava'nın Liza'dan beklentileri neler? Kontes'in çevresindeki diğer vampirler arasında kime yakınlaşabilir, kime güven duyabilir, kimin yardımını alabilir Liza? Bu kadere direnip kasabanın halkını korumaya mı çalışacak yoksa o da kana duyduğu bitmek bilmez açlığı kasabalılarla mı gidermeyi tercih edecek? Bütün bu sorulara 1 ay kadar sonra cevap verebileceğiz.

Cabernet, 24 Ekim'de oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Umutlu olduğum, güzel çıkacağını düşündüğüm oyunlardan. Merakla bekliyorum, bakalım umduğum gibi çıkacak mı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum