Vampir Temalı V Rising Erken Erişime Girdi!

Valheim ama vampirli...

Stunlock Studios ismini hatırlayanınız var mı? Sizi bilmiyorum fakat ben, MOBA çılgınlığında oldukça keyifli bulduğum Battlerite ile tanışmıştım İsveçli stüdyo ile. Ardından kendimi bir şaka gibi Battlerite Royale isimli ilginç battle royale oyunun içerisinde buldum. Oldukça keyifli oynanışlar sunan bu ikili, Stunlock ekibi ile bağımı güçlendirdi diyebilirim. Bu sebeple yeni oyunları olan V Rising'i merakla bekliyordum.

Vampir temasını işleyen V Rising, temelinde hayatta kalma mekanikleri ve üs inşası bulunduruyor. Steam erken erişim sistemine giriş yapan oyun, dün itibariyle beklenen ilgiyi çekmiş durumda. Şimdiden Steam'in en çok oynanan 20 oyunu arasına girmeyi başaran V Rising, 24 saatte 46.000'den fazla eş zamanlı oyuncuya ev sahipliği yaptı.

Satırları yazdığım esnada 30.000'den fazla kişinin oynadığı V Rising, PvP ve PvE modları ile dikkat çekecek. Vampir olarak hayatta kalmaya çalışacağınız oyun, bazı noktalarda geçtiğimiz yılın hiti Valheim'ı andırıyor. Oyunun sadece 32 TL'ye alınabileceğini de not edelim.

Bakalım V Rising, Valheim'ın başarısını yakalayabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum