Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Ekibinde Önemli Bir Ayrılık Daha

Ne olacak bu oyunun hali?

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin geliştiricisi Hardsuit Labs'ta sular durulmuyor. Ağustos ayında hiç beklenmedik biçimde oyunun baş yazarı Brian Mitsoda ve kreatif direktörü Ka'ai Cluney ile yollar ayrılmıştı. Özellikle de Mitsoda'nın kovulması oldukça ilginçti çünkü oyunun ilk reklamlarında hep Bloodlines'ın baş yazarı Mitsoda'nın da ekipte olduğundan övgüyle bahsediyorlardı. Zaten bu ayrılık Mitsoda için de sürpriz olmuştu, Mitsoda sonradan yaptığı açıklamada sorunlardan bihaber olduğunu ve kovulmasına çok şaşırdığını söylemişti.

Oyunun yayıncısı Paradox Interactive şimdi de hikaye tasarımcısı Cara Ellison'ın projeden ayrıldığını ve artık Hardsuit Labs ile çalışmadığını duyurdu. Ellison zaten geçtiğimiz günlerde Twitter profilinden Bloodlines ismini silmişti, bu açıklama da olayı netleştirmiş oldu.

"Cara projeye taze fikirler getirdi ve katkılarının çoğunu gelecek sene yayınlanacak olan oyunda görebileceksiniz. Kendisine Bloodlines 2'deki çalışmaları için teşekkür ediyor, gelecek için iyi dileklerimizi sunuyoruz" diyor Paradox.

Cara Ellison ile yolların neden ayrıldığı yine belirsiz. Mitsoda ve Cluney'den sonra Ellison'un da ayrılması, çıkmasına henüz çok uzun bir süre olan ve geliştirme aşaması tamamlanmamış bir oyun için ciddi bir sorun. Üstelik kayıplar hep oyunun hikaye kısmından oldu, bu da Bloodlines 2'yi hevesle bekleyen oyuncular için oldukça kötü bir haber. Bu ayrılıklar ön siparişlerin de iptal edilmesine yol açması hiç şaşırtıcı değil.

 

YORUMLAR
sSnake
20 Ekim 2020 15:42

Buna oyunun hikaye yazım kadrosundaki sıkıntı kaynağı olan isim defolup gitti sonunda ama iş işten geçti artık denir. Dilerim bir daha hiçbir oyunda izini görmemek üzere.

darkrockv7
20 Ekim 2020 12:02

Ölü doğdu oyun.

 

Parolamı Unuttum