Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, Türkçe Altyazıyla Çıkacak

Dilekler gerçekleşiyor

Hardsuit Labs tarafından geliştirilen, Paradox Interactive'in yayıncılığında çıkacak olan Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 önümüzdeki senenin en merakla beklenen oyunlarının başında geliyor. Oyunun Türkçe altyazıya sahip olması Animus Projesi bir imza kampanyası başlatmıştı ve artık size güzel bir haberimiz var. Oyun, tamamen Türkçe altyazılı olarak çıkacak!

Dün oyunun Steam sayfası güncellenmiş ve desteklenen diller kısmına Türkçe seçeneği de eklenmiş. Buna göre oyunun arayüz ve altyazıları Türkçe olacak. Steam sayfasındaki güncellemeyi SteamDB'den takip ettiğimizde eklenen tek yeni dilin Türkçe olduğunu görebiliyoruz, yani ortada bir hata falan yok. Animus Projesi'nden Ümit Dinçer, başlattıkları kampanyası sırasında yapımcı stüdyoyla görüştüklerini ve kampanyanın başarılı olduğunu söylüyor.

Ciddi anlamda İngilizce bilgisi gerektiren böyle bir oyunun Türkçe altyazıya sahip olacak olması, oyunun çok daha geniş kitleye erişmesini ve hitap etmesini sağlayacak gibi görünüyor.

Bloodlines 2'nin GoG ve Epic Store sayfaları henüz bu bilgiyi teyit edecek şekilde değiştirilmedi ama muhtemelen gün içinde bu sayfalar da Türkçe desteğini gösterecektir.


Oyunun çevirisini hangi grubun üstleneceği ise henüz belirsizliğini koruyor. Bu konuda da elimize bilgi geçtiğinde sizinle paylaşacağız.

> Son Jeton - Vampire: The Masquerade - Bloodlines

2020 yılının Mart ayında çıkacak olan Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'yi Paradox Store, GoG, Epic Games Store ve Steam üzerinden satın alabilirsiniz. Yerel fiyatlandırma yapan Epic Games Store ve Steam'de oyunun fiyatı sadece 92 lira.

Bu gelişmeden haberdar olmamızı sağlayan Alkan Adakaner'e teşekkürler.

YORUMLAR
Kaan
26 Temmuz 2019 16:17

Gerçekten güzel bir haber. Çeviren grup sanıyorum Animus. 

Ekrem
26 Temmuz 2019 14:56

Güzel haber. Türkçe olmasında emeği geçen herkese teşekkürler.

allalla
26 Temmuz 2019 10:54

Zaten, şu fiyata böyle bir oyunu ilk gün önsipariş vermiştik. Bu haberle de önsipariş sayısı artacaktır diye tahmin ediyorum ülkemizde.

Kanlı günler bizi bekler.

Parolamı Unuttum