Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'yi Bitirmek Yaklaşık 30 Saat Sürecek

Tekrarlanabilirliği de hesaba katmak lazım tabii

Devam haberini almak için neredeyse 15 senedir sabırla beklediğimiz Vampire: The Masquerade- Bloodlines 2'ye artık hiç olmadığımız kadar yakınız. Tamam ben de biliyorum 2020'ye kadar beklememiz gerektiğini ama sayılı gün çabuk geçer derler.

Oyunun geliştiricisi Hardsuit Labs geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden bir soru cevap videosu yayınladı ve "Bloodlines 2 hakkında sorularınızı cevaplıyoruz" dedi. Elbette böyle bir videoyu gören Vampire hayranları da adamları ayrıca soru yağmuruna tuttu. Böylece biz de Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin ne kadar süreceğini öğrenmiş olduk.

Hardsuit Labs, yeni oyunun ilk oyundan daha mı uzun, yoksa benzer süreli mi olacağına dair soruya oyunun normal bir oynamayla yaklaşık olarak 25 - 30 saat arasında tamamlanabileceğini söylemiş. Hemen How Long To Beat sitesinden ilk oyunun ortalama değerlerine baktım, ana hikaye yaklaşık 23 saat, %100 için ise 40 saatlik bir oyun süresi sunuyormuş. Yani ikinci oyunun da aşağı yukarı ilk oyunun uzunluğunda olacağı sonucunu çıkarabiliyoruz bundan.

Hardsuit Labs'in verdiği bu sayı oyunun ana hikayesi için değil, geneli için verilmiş. Yani sadece ana hikaye odaklı oynarsanız daha kısa süreceği belli ama Hardsuit oyunda keşfetmek isteyeceğiniz çok sayıda yan görev olacağını ve hikayenin dallanması sebebiyle de tekrarlanabilirliğinin yüksek olduğunu belirtiyor.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 için kesin bir çıkış tarihi belirtilmese de oyunun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 2020 yılının başlarında çıkması planlanıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum