Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'den Bir Klan Daha Tanıtıldı: Toreador

Karşınızda Gül Klanı

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin klanlarını tanımaya devam ediyoruz. Paradox Interactive, Brujah ve Tremere klanlarından sonra şimdi de Toreador klanıyla karşımıza çıkıyor.

Toreador, Seattle'daki vampir topluluğunun yüksek mevkilerinde görev alan bir klan. Bünyesinde sanatçılar, eğlence sektörü çalışanları gibi yaratıcılığın ön plana çıktığı mesleklere mensup isimler bulunan Toreador vampirleri, başkalarını vampire dönüştürme zamanı geldiğinde o neslin en başarılı sanatçılarını kendilerine hedef alıyorlar. Zaten fragmanda da bu elitliğin bir örneğini görüyoruz, Embrace (vampire dönüştürme) işlemini bile şık giysiler içinde yapıyorlar.

Gül Klanı ismiyle de bilinen Toreador klanı Presence ve Celerity disiplinlerine sahipler. Presence disiplinindeki Awe yeteneği ile kurbanlarımızı kısa süreliğine gerçeklikle bağını kesip bize odaklanmalarını sağlayabiliyoruz. Entrance ise etrafımıza bize hayran bir grup çekiyor ve hem düşmanların dikkatini dağıtıyor, hem de bize koruma sağlıyor.

Celerity disiplini ise Brujah ile aynı. Unseen Storm yeteneği sayesinde istediğimiz yöne doğru dash hareketi yapabiliyor, Accelerate yeteneği sayesinde Max Payne benzeri bullet-time olayına girerek zamanı yavaşlatabiliyoruz. Daha doğrusu kendimizi hızlandırıyoruz ama etrafımızdaki zaman yavaşlamış gibi oluyor, bu yeteneğe zaten bir çok oyundan aşinayız.

Toreador olarak oynarken insanların önünde Celerity kullanmamaya özen göstermemiz gerekecek çünkü Masquerade kurallarını ihlal etmek istemeyiz.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, Mart 2020'de oyunseverlerle buluşacak. Oyun şu an Epic Mega Sale kapsamında yalnızca 32 liraya satılıyor.

YORUMLAR
megavolkan
16 Mayıs 2019 17:51

Ben de ön sipariş 99'a aldım diye sevinirken :/ Amaan neyse, oyun ilki kadar olsa tadından yenmez zaten. Şu malkavian klanını bir tanıtsalar da neşemizi bulsak :D

mserhatsari
16 Mayıs 2019 15:23

Epic Mega Sale başladı. Şu an 32 lira oyun.

Parolamı Unuttum