Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'den Bir Klan Daha Tanıtıldı: Tremere

Bu sefer kan büyücüleriyle tanışıyoruz...

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin klanlarını teker teker tanımaya başladık. Brujah klanını takip eden yeni klanımız Tremere klanı oldu. 

Güçlü bir büyücü grubu olarak tanımlanan Tremere Klanı, yaptıkları araştırmalar sonucunda vampir kanını (Vitae) kontrol etmenin  ve bunu bir silah olarak kullanmanın yolunu bulmuş bir klan.

Vitae, vampirlere insanüstü yetenekler veriyor. Dolayısıyla Tremere'nin Vitae üzerindeki kontrolü ve onu bir silah olarak kullanması, vampirler arasında dahi korkulan bir grup haline getiriyor onları.

Tremere kan büyüsünün iki biçimi bulunuyor. Auspex olarak adlandırılan ilki, yüksek farkındalık (awareness) sağlamaya ve kişinin bilincini bedeninden ayırmaya yarıyor. İki Auspex özelliği Aura Sense ve Psychic Protection olarak tanıtılmış durumda.

Tremere'nin ikinci yeteneği ise, yıkıcı kan büyüsü olarak tanımlanan Thaumaturgy. Bu yetenek altında Skewer, Purge ve Blood Boil isimli üç özellik yer alıyor.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, Mart 2020'de oyunseverlerle buluşacak. Bakalım o beklenen vampir oyunu olabilecek mi. Büyük bir merakla bekliyoruz. Çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Decypher
9 Mayıs 2019 11:23

Diğer 3 klan hangileri olacak çok merak ediyorum, seçenek havuzu geniş çünkü.

yusufulas
Decypher
9 Mayıs 2019 11:34

Edit: O genişlik çok korkutucu geliyor kulağa ama bakalım ne olacak. Sonra "Klan DLC" yağmuruna tutmasınlarda bizi başka bir şey istemiyorum.

Decypher
yusufulas
9 Mayıs 2019 16:22

Yalnız sen söyleyene kadar "klan dlc" olayı hiç aklıma gelmemişti :s


Parolamı Unuttum