Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'den Yarım Saatlik Oynanış Videosu Geldi

Gamescom hediyesi

IGN, Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'den yaklaşık yarım saat süren yeni bir oynanış videosu paylaştı. Bu videoda oyunun keşif, diyalog, görev ve biraz da dövüş sahnelerini görme şansı elde ettik.

Daha önce de bildiğiniz gibi oynanış videosu görmüştük ama bu video daha detaylı olmuş ve muhtemelen oyunun daha yeni bir versiyonunu kullanıyor. Oyunun dövüş sahnelerini hala daha pek beğendiğimi söyleyemem ama geri kalan kısmı buram buram Bloodlines kokuyor diyebilirim. Herhalde dövüş kısımlarını da iyice elden geçirirler, yoksa oyunun o kısmı hayal kırıklığı olacak gibi duruyor.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, 2020 yılının Mart ayında çıkacak. Oyunun Steam'deki ve Epic Games Store'daki satış fiyatı ise 92 lira.


Oyunun dijital mağazalardaki tanıtım yazısı ise şöyle:

Kanla İdare Edilen Bir Şehir

Vampir terörü eyleminde senin varlığın Seattle kan ticareti savaşını körüklüyor. Şehri kontrol eden yaratıklarla huzursuz ittifaklar kur ve Seattle'ın güçlü vampir gruplarını kanlı bir iç savaşa sürükleyen büyük komployu açığa çıkar.

Gücünü Besle, Gecenin Sahibi Ol

World of Darkness'a gir ve seçimlerinle uyumlu ilgi çekici karakterlerle dolu bir şehirde vampir fantazini doya doya yaşa. Öne çıkan, hızlı ve büyük dövüş odaklı çarpışma sistemimizde sen ve benzersiz disiplinlerin bir silah değerindesiniz. Sen geliştikçe gücün de artacak; ama unutma ki Sahte Kılığın açığa çıkmaması için her şeyi yapmalı ve insanlığını korumalısın ya da sonuçlarla yüzleşmelisin...

Seattle'ın Karanlık Kalbine İn ve Elite Vampirler Arasında Hayatta Kal

Seattle ezelden beri vampirler tarafından yönetilmiştir. World of Darkness'ta orijinaline sadık kalarak yeniden canlandırılan Seattle konumlarında kurbanlarını avla. Şehrin doğuşundan bu yana varlığını sürdüren kadim kan kurucuları ve şehri yeniden tanımlayan teknoloji piyasasını yöneten yeni kanlarla tanış. Herkesin gizli emelleri olduğunu unutma ve müttefiklerini seçerken akıllı davran.

Huzursuz İttifaklar Kur

Seattle kan ticareti savaşında rekabet eden ve kendilerine has özellikleri ve hikayeleri olan gruplar arasından seçimini yap. Herkes seni, kimin yanında olduğuna bakarak yargılayacaktır ama unutma ki kimse elini kana bulamadan varlığını uzun süre devam ettiremez.

Hikayeyi Yaşa

World of Darkness'a gir ve seçimlerinle uyumlu ilgi çekici karakterlerle dolu bir şehirde vampir fantazini doya doya yaşa. Orijinal Bloodlines'ın yaratıcısı tarafından yazılan Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2, ilk oyunda yer eden hırslara hayat veriyor ve hayranların en sevdiği bazı karakterleri sizlere sunuyor."

YORUMLAR
creepylord
23 Ağustos 2019 09:47

akrobatik hareketler esnasında yaptığı 3. şahıs kamera geçişleri vasat olmamış mı ya? birde 21:38 deki arkadaşa yıkıldım. mazlum mazlum bakıveriyor öylece. benim öldüresim gelmezdi şahsen. o da pek ateş edecek gibi değil çünkü. :D yapayı geçtim zekanın kırıntısını aratıyor şu haliyle. çıkmadan elden geçirirler herhalde.

anonymous
23 Ağustos 2019 00:49

Eski videonun aynisi ya. Sadece bu sefer oynayan onune bakmis.

Ghost AssassiN
22 Ağustos 2019 18:09

Gördüğüm kadarıyla açık dünyası, grafikleri ve oynanışı iyi olacakmış gibi duruyor ama npc'lerin yapay zekası berbat denecek kadar kötüymüş.İnşallah oyun çıkmadan önce düzeltirler.Bu arada silah seçimi pompalı olduğuna göre risk almak istememişler. :) Çünkü standart ve en tok hissettiren silahtır kendisi.

Parolamı Unuttum