Vampire: The Masquerade De Battle Royale Oluyor

Çünkü, neden olmasın?

Herhalde battle royale türü dendiğinde akla gelebilecek en son isimlerden biri olurdu Vampire: The Masquerade ama işte bir hayal daha gerçek oluyor :)

Sharkmob tarafından geliştirilmekte olan oyun, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2'nin geliştiricisi Hardsuit Labs'ta da hisse sahibi olan Paradox Interactive tarafından yayınlanacak. Vampire: The Masquerade battle royale oyunu, Sharkmob'un ilk oyunu olacak ama stüdyonun kadrosunda Massive Entertainment ve IO Interactive'de çalışmış tecrübeli isimler bulunuyor.

Oyunda doğaüstü yeteneklere sahip vampirler olarak oynayacak, kendi gücümüze ek olarak bıçaklar, tabancalar ve farklı silahlar da kullanabileceğiz.

Vampire: The Masquerade battle royale oyunu şehir olarak Prag'da geçecek ve birbirleriyle savaş halinde olan vampir klanlarını konu alacak. Oyunun yayınlanan fragmanı oldukça kısa ama yine de oyunun atmosferi hakkında fikir veriyor:

Oyunun 2021'in ilk çeyreğinde çıkması planlanıyor.

YORUMLAR
sSnake
2 Kasım 2020 15:08

Canın çıksın Paradox. Şimdi Bloodlines 2'nin geliştirme sürecini neden mahvettiklerinin gerekçesi daha da netlik kazanmış oldu. Tutmaması dileklerimle ancak bu şekilde WoD teliflerinin alayını da satılığa çıkarırlar belki. En kötü ihtimalle Paradox'tan daha kötü yönetecek dağıtımcı nasıl olur görmüş oluruz.

yusufulas
2 Kasım 2020 12:28

Battle Royale, aksiyon ve hareket mekanikleri açısından Bloodlines 2'den daha iyi olursa hiç şaşırmayacağım. :(

Parolamı Unuttum