Ve The Walking Dead: Sezon 3 Ufukta Göründü!

Erzakları hazırlayın, kıyamet gene geliyor

Telltale Games’in sevilen ve belki de Wolf Among Us’la birlikte devamı en çok beklenenen oyunlarından The Walking Dead’in üçüncü sezonu nihayet resmi bir çıkış tarihine kavuştu: 20 Aralık.

Daha önce resmi adı The Walking Dead: A New Frontier olarak açıklanan ve bünyesinde yer alacak karakterlerden bazıları tanıtılan (Selam AJ) yapımın kasım ayı içerisinde çıkacağı söylenmişti hatırlarsanız. Yani az da olsa bir erteleme söz konusu.

Üçüncü sezonun zombi kıyametinin başlangıcından dört yıl sonrasını konu alacağı söyleniyor. Clementine ve AJ’in yanı sıra ailesini arayan, Javier adlı genç bir adamı da kontrol edeceğiz. Oyunla ilgili ilk fragman 1 Aralık’ta düzenlenecek The Game Awards’ta huzurlarımıza çıkacak.

The Walking Dead: A New Frontier’ın 20 Aralık günü PC (Steam), PS3, PS4, X360, Xbox One, Android ve iOS için aynı anda çıkması planlanıyor. PS4 sahipleri oyunun dijital kopyasını ön sipariş yoluyla satın aldıkları takdirde The Walking Dead: Season Two ve The Walking Dead: Michonne’a ücretsiz sahip olabilecekler. Oyun ayrıca Xbox One ve PS4 için kutulu olarak da çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum