Venom 2 ve Mortal Kombat'ın Vizyon Tarihleri Yine Ertelendi

Let there be delay

Pandemi döneminin bizi en çok alıştırdığı şeylerden birisi de vizyona girecek olan filmlerin mütemadiyen ertelenmesi oldu. İrili ufaklı bir sürü yapım ya sürekli ertelenme mağduru oldu ya da şansını yayın servislerinde denemeye karar verdi. Bu yıl izlemeyi beklediğimizMortal Kombat ve Venom 2 filmleri de çok defa ertelendi. Tam filmlere yaklaştık diye seviniyorduk ki yine bir erteleme haberiyle karşı karşıya kaldık. 

Venom'un devam filmi Let There Be Carnage için ilk planlanan tarih 20 Ekim 2020 idi. Ardından birkaç defa ertelendi. Son olarak 25 Haziran'da izleyeceğimizi düşünüyorduk. Ama yeni bir erteleme daha geldi; katliamı görmek için biraz daha beklememiz gerekecek. Filmin yeni vizyon tarihi 17 Eylül olarak açıklandı. Filmden gelen haberlere göre yapımcılar bu kararı alırken hem izleyicileri hem de film ekibini korumayı amaçlamış. Sony'nin kendi Marvel Evreni'nin ilk devam filmi olacak olan Let There Be Carnage umarım bu sefer hedefi tutturur.

Mortal Kombat filmi için gelen erteleme haberi ise biraz şüphe verici. Son olarak 16 Nisan'da göreceğimizi öğrendiğimiz film bir hafta ertelenerek 23 Nisan'a alındı. İşin şüpheli kısmı ise Zack Snyder's Justice League için HBO Max üyeliği satın alan kullanıcılar normal şartlarda aylık üyelikleriyle Mortal Kombat'ı da izleyebileceklerdi. Şimdi ise üyeliklerini yenilemek zorunda kalacaklar.

Hatırlayacağınız üzere Warner Bros, 2021 yılındaki tüm filmlerini sinemalarla aynı anda HBO Max üzerinden yayınlayacağını açıklamıştı. Bu kısa ertelemenin arkasındaki nedenlerle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı ama Godzilla vs Kong'a biraz daha yer açmak için olabileceği konusunda bazı söylentiler mevcut. Her iki ihtimalde de Warner Kardeşlerin amacı ortada gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum