Venom 2'nin Resmi Adı Ve Yeni Vizyon Tarihi Açıklandı

Katliam biraz daha bekleyecek

2020 yılının Sony ve Marvel adına yepyeni bir yolculuğa sahne olması bekleniyordu. İki evrenin bağlayıcı karakteri olan Spider-Man'in kötülerini işleyen Sony'nin 2020 yılında vizyona sokacağı Venom 2 filminden beklentiler büyüktü. Ancak son yaşanan olaylar yeni Venom filmini de etkiledi ve filmin vizyon tarihi ertelendi. Orijinal tarihi 2 Ekim olan filmin yeni vizyon tarihi 25 Haziran 2021 olarak belirlendi.

Filmin resmi adı da yeni vizyon tarihi ile birlikte duyuruldu. Venom 2: Let There Be Carnage ismiyle göreceğimiz filmde adından da anlaşılacağı üzere Carnage'in rolü çok büyük olacak. Zaten en başından beri bütün hayranların görmek istediği şey Venom vs Carnage savaşıydı. Aslında filmin ertelenmesi Venom'un biraz işine gelecek bir durum oldu. Çünkü filmin uzun bir süre yönetmeni belli olmadı ve Andy Serkis göreve geldikten sonra kafasındakileri uygulayabilmek için çok fazla zamana sahip değildi. İlk film, gişede büyük bir başarıya imza atsa da oldukça olumsuz yorumlar almıştı. Sony'nin devam filminde işleri çok daha iyi hale getirmesi şart.

Filmde Carnage'in kesin olarak yer alacağı belli olduğundan beri Woody Harrelson'un canlandıracağı Cletus Kasady karakterinin rolü ve yapacaklarıyla ilgili çok sayıda açıklama yapıldı. Hem Sony cephesinden hem de yönetmen ve oyuncu ekibinden gelen bu açıklamalar filmle ilgili beklentileri yükseltti. Carnage'in ne kadar büyük bir katliam yapacağını ise filmin yaş sınırı açıklandıktan sonra daha net kestirebiliriz. İlk etapta 13+ olması planlanan filmin Joker filminin başarısının ardından 18+ olabileceği gündeme gelmişti. Umarım Carnage vs Venom hikayesini layıkıyla izleyebiliriz. 

YORUMLAR
ocelot1789
22 Nisan 2020 20:10

Yani  13 yaş üstü olduğunda ilk filmden ne farkı olacak ki? 18'lik bir şey hatırlamıyorum ben. Küfür olarak bir Pusi kullanmıştı, F word veya başka bir şeyler de yoktu. Kanlı çok sahne de yoktu. Birini yediğini falan hiç net göstermediler. Hadi Joker annesini boğması veya arkadaşını makasla öldürmesi sayılabilir de Venom, belki sırf parazit muhabbeti yüzünden sınıflandırılmış bile olabilir.

Parolamı Unuttum