Venom 2'de Tom Holland'ın Spider-Man'ini Görebiliriz

Evrenler birleşiyor mu?!

Spider-Man'in sinematik geleceği sonuna geldiğimiz 2019 yılında bir dönem gündemi epey meşgul etti. Disney ile Sony'nin anlaşamaması ve Tom Holland'ın canlandırdığı Peter Parker'ın tamamen Sony'e geçme olasılığı oldukça yüksekti. Ancak iki şirket anlaşmaya vardı ve Spidey, MCU'da kaldı. Lakin bu Spider-Man'i sadece Marvel Sinematik Evreni içerisinde göreceğimiz anlamına gelmiyor, Sony'nin de yarattığı yeni bir "Spider-Mansiz Spider-Man Evreni" var ve bu evrene bir noktada mahallemizin sevimli komşusu da katılacak. 

Venom filmiyle başlayan bu evrene başka Spider-Man kötüleri de katılacak planlanan isimler arasında Doctor Octopus, Kraven, Black Cat, Silver Sable ve Madame Web gibi karakterler de yer alıyor. Öte yandan Jared Leto'nun başrolünde yer alacağı Morbius filminin geleceğini de kesin olarak biliyoruz. Andy Serkis'in yönetmenliğini yapacağı Venom'un devam filmi de kesinleşen yapımlar arasında. İşte Spidey'nin Sony evrenine girişi de Venom 2 üzerinden olabilir. 

Geeks Worldwide'ın haberine göre Venom 2'nin oyuncu kadrosu arasında Tom Holland, Spider-Man olarak yer alacakmış. Tabii bu durum halen kesin değil ama görüşmeler olumlu yönde ilerliyor. Tom Holland'ın canlandıracağı Spider-Man eğer filmde gözükürse bu olayın MCU ile Sony evrenini bağlayacağı da henüz kesin değilmiş. Holland farklı bir evrende yine Peter Parker/Spider-Man olarak karşımıza çıkabilir. Ancak Sony ile Disney'in orta yolu bulmak üzere yaptıkları anlaşma iki evrenin bir noktada bağlanacağının sinyallerini veriyordu, yani tahmin ettiğimizden çok daha yakın bir zaman içerisinde hem Spidey'i Sony evreninde hem de Venom'u MCU'da görebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum