WandaVision Dizisi Filmleri Aratmayacakmış

Paralel evrenlerin gücü adına

Marvel Sinematik Evreni adına 2020 yılında izleyeceğimiz tek şey WandaVision dizisi olacak. Aslında her şey ilk etaptaki plana uygun gitse bu dizi 2021 yılında yayınlanacak, The Falcon and The Winter Soldier dizisini bu yıl Black Widow filmiyle birlikte izleyecektik. Uzun bir aradan sonra ilk kez bir MCU filmi izleyemeyeceğimiz 2020 yılında WandaVision dizisinin yükü epey ağır gözüküyor. Neyse ki dizi hem senaryosu hem de aksiyon kalitesiyle bu beklentileri karşılayacak gibi gözüküyor.

Dizide Monica Rambeau karakterini canlandıracak olan Teyonah Parris böylece MCU başlangıcını da yapmış olacak. Parris, "Bu evrenin bir parçası olabildiğim için çok mutluyum. Ayrıca Monica Rambeau'yu canlandıracağım için de. Kendisi çizgi romanlarda oldukça sıkı bir karakter. Bunun gerçek olduğuna halen inanamıyorum. Aksiyon filmleriyle sitcomların birleşimi gibi, gerçekten çılgın bir iş ve bence insanlar cidden heyecanlanacak." diyerek dizinin gidişatı ve içeriğiyle ilgili ipuçları da verdi.

Tüm MCU içerisinde çok özel bir yere sahip olan WandaVision, açacağı paralel evrenler ve zamanda yolculuk içerikleriyle biraz kafa yakacağa benziyor. Zaten sezon sonunda Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmine de doğrudan bağlanacak olan dizi Spider-Verse, X-Men ve Fantastik Dörtlü dahil her türlü yeniliğin ilk kapısı olabilir. Wanda Maximoff ve Vision'ın balayı hikayelerinin nasıl kaosa dönüşeceğini merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum