WandaVision Dizisinde Çok Fazla Gizeme Tanıklık Edeceğiz

Scarlet Witch'i delirtmeyin.

Marvel Sinematik Evreni, Kasım ayında Disney+ üzerinden yeni dizileriyle bambaşka bir mecrada yeni bir döneme başlayacak. Bu dizilerden WandaVision'ın bir diğer özelliği ise MCU'nun ilk sitcom dizisi olacak olması. Görünüşe göre bu aşk hikayesi sanıldığı kadar masum olmayacakmış. 

1950'lerde geçecek olan dizi, daha hayatına başlamadan çok sayıda soruyu akıllara getiriyor. Wanda ve Vision nasıl oldu da 1950'lere gitti? Bunun Kuantum Evreni ile bir ilgisi var mı yoksa Wanda, gerçekliği bükme güçleriyle mi böyle bir şey yaptı? Yani MCU'nun Scarlet Witch'i de çizgi romanlarda olduğu gibi gerçekliği bükebiliyor mu? Ve en önemlisi Vision nasıl hayata döndü?! Dizinin senaristi Jon Schaeffer, IGN'e verdiği röportajda diziyle ilgili açıklamalarda bulundu. 


Dizide hiçbir şeyin belli olmadığını belirten Schaeffer, "Şu an için yapacağımız çok fazla şey var, gerçekten bu kadar fazla büyük gizemi nasıl yoluna sokacaksınız? Tüm bu gizemleri nasıl bütün diziye yayacaksınız? Elimizde bu tarz büyük sorular var. Sadece keşif için en az iki buçuk saat harcamalıyız ancak böyle işleyebilir. Bu işi yapacağımız için heyecanlıyım ve eminim ki dizinin her anı büyük sürprizler içerecek." dedi. 

Dizinin başrollerinden Paul Bettany bile konuya hakim değil. "Dizi oldukça büyük ve garip, benim veya Elizabeth'in bile işlerin nasıl ilerleyeceği hakkında fikrimiz yok. Şu an için dizi hakkında oldukça heyecanlıyım, senaryolar gerçekten harika ve bu işin detaylarına inebilmek için sabırsızlanıyorum." diyen Bettany, gizemleri taze tuttu.

WandaVision dizisini görmemize daha epeyce bir zaman var. 12 Kasım'da yayın hayatına başlayacak olan Disney+'nın bizlere sunacağı çok fazla içerik var. WandaVision ise 2021 yılının bahar döneminde yayınlanmaya başlayacak. O zamana kadar diziden bazı gizemler çözülür diye düşünüyorum, bakalım Disney/Marvel ortaklığı bu gizemi 2 sene boyunca taze tutmayı başarabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum