WandaVision, Dr. Doom'un MCU'ya Girişini Hazırlayabilir

O Doom buraya gelecek!

Marvel Sinematik Evreni'nin geleceğiyle ilgili Disney-Fox anlaşmasının ardından pek çok söylenti ortaya atıldı. Bu söylentilerden bazıları gerçekten olası değilken, bazıları akla yatkın gözüküyordu. Son gelen haberler ise Dr. Doom'un MCU geleceğiyle doğrudan alakalı. Disney/Marvel ortaklığının yeni dönemde Disney+'da yayınlanacak olan dizilere büyük önem vereceğini biliyoruz. İşte bu dizilerden WandaVision, MCU'da Dr.Doom'u görmemizin yolunu açabilir.

Dizinin kadrosunda yer alan oyunculardan olan Shelia Knox, yazdığı tweet ile bu durumla ilgili ilk ipucunu vermiş olabilir. "Doomstadt! Helen'in içinde!" yazan aktrisin bu paylaşımı sanıldığı kadar masum değil. Marvel çizgi romanlarında Victor von Doom'un doğum yeri de tam olarak burası. ufak bir Bavyera kasabası olan Helen, Amerika'da Georgia Eyaleti sınırları içerisinde yer alıyor. Dizinin çekimlerinin yapılması beklenen Atlanta Pinewood Stüdolyarına da çok yakın olan bu güzel kasaba pek çok şeyin anahtarı olabilir. 

Helen ayrıca çizgi romanlarda Victor von Doom'un yönettiği ülke olan Larveria'nın da başkentliğini de yapmıştı. WandaVision dizisinin paralel evrenlerle birebir bağlantılı olduğunu ve ilerleyen dönemlerde Dr. Strange'in devam filmine bağlanacağını düşünecek olursak, MCU'nun gelecek döneminde hem Fantastik Dörtlü hem X-Men hem de Doktor Doom, paralel evrenler vasıtasıyla karşımıza çıkabilir. Bu akımın öncüsünün Dr.Doom olması da oldukça olası gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum