WandaVision, The Office Dizisinden İlham Almış

Steve Carell'a da bir rol yok mudur?

Disney+ üzerinden yayınlanacak ilk Marvel Sinematik Evreni dizisi olan WandaVision ile bugüne kadar duyduğumuz şeyler hep ilgi çekici. Özellikle hikayenin bir noktada Doctor Strange 2 ile bağlanacak olması beklentileri yükseğe çekiyor. Marvel'ın ilk dizi deneyimi ayrıca bir sitcom olarak da izleyicilerine farklı bir renk sunmayı planlıyor. MCU'nun büyük patronu Kevin Feige verdiği son röportajda dizinin gelişim süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"Televizyonu çok sever ve gerçekten çok fazla izlerdim. The Dick Van Dyke Show, I Love Lucy, Bewitched ve her şeyi. WandaVision'da biraz Modern Family ve The Office tarzı bir iş yaptık. Bilirsiniz kameraya konuşma, belgesel tarzı işler." diyen Kevin Feige, bir çizgi roman adaptasyonu için oldukça ilginç bir esin kaynağı seçmiş. Ayrıca dizide Wanda Maximoff'un güçlerinin geçmişini ve potansiyelini de öğreneceğimizi vurgulayan Feige hayranlar arasında büyük bir heyecan yarattı. 

"Eğer Infinity Saga'ya bakarsanız herhangi bir insanın Wanda gibi yoğun bir acıdan geçtiğini düşünmüyorum. Ayrıca hiçbir karakter Wanda Maximoff kadar güçlü gözükmüyordu ve hiçbir karakterin güç seviyesi onun kadar belirsiz ve korkutucu değildi. Yani Endgame sonrası dönemde bunu keşfetmek oldukça değerli olacak. Bu gücün farkında olan başkaları var mı? Bu güç nereden geldi? Mind Stone sadece bunu mu açtı?" diyen Feige'in bu açıklamaları bana fena halde House of M ve doğrudan bir biçimde Mutantların evrene giriş sinyali gibi geldi, umarım cidden böyle olur ve yakın gelecekte MCU bünyesinde X-Men'i de görebiliriz. 

2020 yılında yayına yetişmeyen WandaVision, 15 Ocak 2021'de Disney+ üzerinden yayınlanmaya başlayacak. Bolca paralel evrenli kaosa dönük ancak bir o kadar da eğlenceli ve sitcomvari bir dizi bizleri bekliyor gibi gözüküyor. Zaten sinemadaki işleriyle rüştünü ispatlayan Marvel Stüydolarına dizi konusunda da hayranların güveni tam. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum