War Child UK Steam İndirimlerinin Geliri Çocuklar İçin Harcanacak

Çatışma mağduru çocuklar için bir kampanya

Steam indirimleri bizler için genelde güzel fırsatlar sunar, bu nedenle de yıllardır takip eder dururuz. Bu seferki indirim kampanyası ise, bir başka açıdan da güzel, anlamlı bir kampanya.

War ChildGaming'ın Twitter sayfasından yaptığı paylaşımla duyurduğu “Sporting Champions” bağış kampanyası kapsamında 8 oyun indirimli olarak satışa sunulmuş durumda. Bu oyunlar, DiRT 4, Super Mega Baseball 2, Golf It!, Descenders, Stikbold! A Dodgeball Adventure, Pumped BMX Pro, OlliOlli ve OlliOlli 2. Aynı zamanda Google Play üzerinden de benzer bir kampanya başlatılmış. İndirimlere ek olarak, War Child UK günlük bağış yayınları düzenleyecek ve oyunlar hediye edecek. Bu yayınlarda spor dünyasından isimlere ve ünlü simalara da ev sahipliği yapılacak.

1 Eylül’e kadar devam edecek kampanyadan elde edilecek gelir War Child UK ve Children in Conflict aracılığıyla çatışma bölgelerindeki çocuklara destek amacıyla kullanılacak. Bu çocuklara spor yoluyla rehberlik hizmetleri sunulması ve eğitimlerine katkı sağlanması için harcanacağı belirtilmekte bu bağış kampanyasından elde edilen gelirin. Savaştan etkilenen gençlere psikolojik destek sunulması, sosyal bağların güçlendirilmesi, güven ortamının tesisi gibi faaliyetlere odaklanan War Child UK, bu sefer de böyle bir kampanya düzenleyip bu alana yönelik çalışmalara katkı sağlıyor.

Kampanya sayfasına şuradan ulaşabilir, bahsettiğimiz oyunlardan ilginizi çeken varsa indirimlere bir göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum