Warcraft 3 Reforged, Metacritic’te En Düşük Kullanıcı Puanına Sahip Oyun Oldu

Büyük hayranlık, büyük beklentiler

Warcraft 3 Reforged, 2018 BlizzCon’da duyurulduğunda muhtemelen kimse bugünkü gibi bir tablo tahmin etmiyordu, özellikle de Blizzard. Gerçi bu tablonun aslında bile bile lades olduğu da söylenebilir. Sonuçta ortada verilmiş ama tutulmamış sözler var. Her ne olduysa oldu ve Reforged, sadece Blizzard oyunları içinde değil, tüm oyunlar arasında Metacritic’te bugüne kadarki en düşük kullanıcı oylarına sahip oyun oldu.

Haberi hazırladığım an itibariyle Metacritic’te oyun için 20.375 kullanıcı değerlendirmesi paylaşılmış durumda ve bunların ortalaması 0,5 puan. Evet, yanlış görmüyorsunuz, 10 üzerinden 0,5 puan alabilmiş. İlgili sayfaya gittiğinizde 0 puanların havada uçuştuğunu görüyorsunuz. En büyük eleştiriler sunulmayan bazı özellikler ve grafiklerin yeterince elden geçirilmemiş olması ile ilgili.

Aslında oyun dünyası için ne kadar etkili, ne kadar önemli bir marka olduğunu düşününce insan üzülmeden edemiyor. Düşünün ki Warcraft sadece World of Warcraft ile değil bugün fırtınalar estiren Dota 2, League of Legends, auto battler/auto chess üzerindeki etkisiyle de oyun dünyasının dönüşümüne önemli bir katkıda bulunmuş bir marka. Bu açıdan, böyle bir tabloyla karşı karşıya kalması hem üzücü hem de düşündürücü.

Ne diyelim, artık önümüzdeki maçlara bakacağız, öyle değil mi sevgili Oyungezerler?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum