Warcraft'ın Eski Genel Müdürü John Hight, Wizards of the Coast'un Yeni Başkanı Oldu

Hasbro'dan nokta atışı tercih

Blizzard'da geçirdiği 12 yılın ardından geçen ayın başlarında stüdyodan ayrıldığını duyuran John Hight, Hasbro tarafından Wizards of the Coast'un yeni başkanı olarak ilan edildi.

Hight 2011 yılında World of Warcraft idari yapımcısı ve başkan yardımcısı olarak Blizzard'a katılmış, 2021 yılında ise Warcraft serisinin genel müdürlüğüne terfi etmişti. Görevi sırasında Mists of Pandaria, Warlords of Draenor, Legion, Battle for Azeroth, Shadowlands ve Dragonflight genişleme paketleri yayınlandı. Ayrıca Hearthstone ve Warcraft Rumble, hatta 2016 tartihli Warcraft filmi bile onun idaresi altında yayınlanmıştı.

Hight yeni görevinde Hasbro'nun dijital oyun tarafını yönetecek ki oyuncak ve oyun devinin yılın ilk çeyreğindeki gelirinin %42'sini bu departman oluşturuyor.

Hight, Magic the Gathering, Dungeons & Dragons ve dijital oyunlardan sorumlu olacak. Bu gerçekten de çok büyük bir haber çünkü Hight'ın yetenekleri ortada. Acaba ileride Blizzard tarafından da bir Dungeons & Dragons oyunu görür müyüz dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum