Warface'in Mangal Partisine Davetlisiniz!

War-mangal

Warface ekibinden oldukça şirin bir organizasyon haberiyle karşınızdayız. Tüm dünyada milyonlarca oyuncusu bulunan, oynaması ücretsiz oyunun ekibiyle bir araya gelmek, bir yandan mangal partisi eşliğinde muhabbet edip, diğer yandan büyük ödüller kazanabileceğiniz turnuvaya katılmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Buluşma yeri İstanbul olduğu için bu davet daha çok yakınlarda oturan okurlarımıza hitap ediyor ama bu başka yerlerden gidemeyeceksiniz anlamına da gelmiyor tabi ki. Buluşmada düzenlenecek olan ve seyircileri ve oyuncuları Warface ve rekabete doyuracak turnuvada 5.000TL değerinde ödüller dağıtılacak.

Turnuvaya başvurmak isteyen klanlar için Warface'in forum sayfasında başlık açılmış ve buradan kuralları okumanız mümkün. Turnuva alanının darlığı nedeniyle başvuru yapan klanlar arasından 8 tanesi 29 Kasım'da canlı yayınlanacak kura seçimi ile belirlenecek. Turnuva maçları aynı zamanda Twitch kanalından da canlı yayınlanacak (mangal kısmının yayınlanacağını sanmıyorum, sonra izleyenlerin canı çekmesin).

> Crytek'in Kendi PUBG'si Geliyor!

Ödüller yalnızca turnuvaya katılan ve ilk 3'e giren takımlara verilmeyecek elbette, etkinliğe katılan herkes çeşitli Warface ödülleri kazanabilecek. Bunlar arasında oyun içi ödüller, krediler ve İninal kartları bulunuyor.

Etkinliğin mekan ve tarih bilgileri ise şöyle:

Zocco's İnternet Cafe (Çekmeköy)
Adres: Meclis Mah Aşkın Sok Karadaglı Plaza Kat 4 Çekmeköy/İstanbul
Tarih: 3 Aralık Pazar 2017
Saat: 11:00

YORUMLAR
Parolamı Unuttum