Warhammer Online, 10 Yıllık Bir Cadılar Bayramı Etkinliğini Diriltiyor

Eski oyuncular bu ismi yakından tanıyor

2013 yılında ani bir kararla aramızdan ayrılan Warhammer Online, The Return of Reckoning ekibi tarafından tekrar canlandırıldı. Küllerinden dirilen oyun, 5 senelik yaşamında önemli bir yer tutan Daemon Moon Rising isimli Cadılar Bayramı etkinliğine de tekrar merhaba demeye hazırlanıyor.

2009-2010 yılları arasında düzenlenen Daemon Moon Rising etkinliği yaklaşık 10 yıl aradan sonra tekrar dönecek. The Return of Reckoning ekibi tüm etkinliği yeniden düzenleyerek oyuna eklemeyi planlıyor. Bu düzenleme kapsamında oyuncuları yeni hediyeler ve içerikler bekliyor olacak.

Orijinal etkinliğin boss'u olan Goreslake de etkinlik ile birlikte geri dönecek isimler arasında. 4-6 oyuncunun güçlerini birleştirerek yenebileceği bu boss, orijinal Praag bölgesinin aksine, Chaos Wastes adı verilen bir bölgede ortaya çıkacak. Bu bölgede oyuncular öncelikle diğer düşmanlar ile başa çıkmak zorunda kalacak.

Daemon Moon Rising süresince oyunculara dağıtılacak Cadılar Bayramı şekerleri ile nostaljik duygular yaşamayı sürdürebileceksiniz. 30 Ekim'de başlayacak etkinliğin bitiş tarihi ise henüz kesinleşmiş değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum