Warner Bros Halen Portal Filmi Üzerinde Çalışıyor

Peki neden güzel her şeyin başında J.J geçiyor?

Oyun filmlerinin ardı arkası kesilmiyor sevgili Oyungezerler. Warner Bros'un sinema haklarına sahip olduğu ve uzun süredir üzerinde çalışılan Portal filminden gelen son haberler biraz karışık mesajlar veriyor. J.J. Abrams'ın sahibi olduğu Bad Robot şirketinin yapımcılığını üstleneceği Portal filmi sonunda resmiyete kavuştu.

IGN'e açıklamalarda bulunan J.J. Abrams, "Aslına bakarsanız elimizde Portal filmi için yazılmış bir senaryo var. Şimdi Warner Bros ile birlikte harekete geçeceğiz. Filmi nihayet çekeceğimiz için çok heyecanlıyız. Sonunda işler rayına oturdu." diyerek ilk defa resmi ağızdan filmin geleceğini doğruladı. Star Wars adına yarattığı büyük hayal kırıklığıyla kendisine büyük bir "nefret kitlesi" oluşturan J.J. oldukça sağlam bir lobiye sahip olacak ki mütemadiyen yeni projelerde adını duyuyoruz. Bakalım Portal filmiyle ismini aklamayı başarabilecek mi?

Senaryoyla ilgili de oldukça iddialı açıklamalarda bulunan Abrams, "Elimizde çok büyük bir potansiyel var. Oyunun hikaye anlatımındaki limitler yüzünden yapabileceklerimizin sınırı yok. Bu iş gerçekten çok eğlenceli olacak." dedi. Yalnız Portal'ı bu kadar eşsiz kılan özelliklerden birisi yarattığı şahane gizem duygusu ve bulmaca çözmenin verdiği keyifti. Tutup da hikayeyi başı belli, sonu belli bir şekle soktularsa bir hayal kırıklığına daha hazırlıklı olmakta fayda var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum