Warner Bros. Stüdyoları, Doctor Fate Filmi Üzerinde Çalışıyor

Her karaktere solo film çekecekler sanırım.

DC-WB ortaklığı artık rotasını tamamen solo filmlere çevirmiş durumda. Ufukta yeni bir Justice League filmi gözükmüyor. Tabii James Gunn'ın çekeceği bir Suicide Squad 2 filmi var ama eğer onda da Harley Quinn yer alırsa, o da bir nevi solo film şeklini alacaktır. Çünkü DCEU'da içinde Harley'in yer aldığı her film, bizzat onun filmidir :)

DC'nin bu kez üzerinde çalıştığı karakter Doctor Fate. Yakın dönemde çok fazla bilinirliği olmasa da, "Golden Age" döneminde oldukça fazla sayıda seveni vardı. Belki de bu filmle birlikte yeniden Doctor Fate popüler hale gelir. Zira bildiğiniz üzere artık çizgi romanlar filmleri değil, filmler çizgi romanları etkiliyor. We Got This Covered'ın haberine göre Warner Bros. Stüdyoları oyuncu arayışına başlamış bile. 30-40 yaş aralığında mistik kahramanı canlandıracak "renkli" bir oyuncu arıyorlarmış. Burada renkli kelimesi önemli çünkü çizgi romanlarda yer alan ilk Doctor Fate, Kent Nalson adında beyaz bir arkeologdu. Bulduğu mistik bir altın başlık sayesinde yüce bir varlık olan Nabu'nun bahşettiği güçlere kavuşmuştu. Fakat 2015 yılında bir başka bir isim Helmet of Fate'i kullandı. Khalid Nassour adındaki Mısır asıllı bir Amerikan vatandaşı kız kardeşine bir hediye ararken bir anda başlığı kafasına geçirdi. Yani Warner Bros.'un kullanacağı orijin hikayesi Khalid'in hikayesi olabilir.

İlk kez 1940 yılında More Fun Comics'in 55. sayısında gördüğümüz Doctor Fate çizgi roman başlangıcından yaklaşık 80 sene sonra beyaz perdeye taşınabilir. Zira görünüşe göre Warner Bros. DC'de yer alan tüm karakterlere solo film çekmeden rahata ermeyecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum