Warner Bros. The Flash ve Matrix 4'ün Vizyon Tarihini Açıkladı

Sayılı gün çabuk geçer

Warner Bros. stüdyolarının yapım takvimi oldukça dolu. Özellikle Matrix serisinin dördüncü filmi de duyurulduktan sonra hayranlar kenetlenip bir vizyon tarihi bekler hale gelmişti. Sonunda tarihi öğrenebildik. The Matrix 4 filmi 21 Mayıs 2021'de vizyona girecek. Stüdyo aynı zamanda planlanan Akira filminin takvimden çıkarıldığını ve şu an için filmin resmi bir yayın tarihi olmadığını da bildirdi.

WB'nin bir diğer merak edilen filmi de DCEU'yu yakından ilgilendiren The Flash filmiydi. Başrolünde Ezra Miller'ın yer aldığı ve Justice League filminin ardından solo filmine kavuşacak olan Flash 2022 yılında vizyona girecek. Andy Muschietti'nin yönetip Christina Hodson'ın senaryosunu yazacağı Flash için henüz Ezra Miller'dan başka açıklanan bir oyuncu yok. 1 Temmuz 2022'de vizyona girecek film için yakın zammanda hem senaryo hem de kadro adına daha fazla haber alırız gibi gözüküyor. 

Ayrıca bu yeni vizyon tarihleriyle birlikte Keanu Reeves adına da oldukça ilginç bir durum ortaya çıktı. Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı ve büyük beğeni toplayan John Wick serisinin dördüncü filmi de yine 21 Mayıs 2021'de vizyona girecek. Böylece gişede Matrix ile John Wick arasında oldukça hoş bir "Keanu Reeves Savaşı" gerçekleşmiş olacak. Bakalım bu Keanu Reeves savaşından hangi film daha yüksek gişe geliri elde edecek? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum