Warner Bros ve Xbox Game Studios Oyunları Da GeForce Now'dan Çekiliyor

Sadece bu ikisiyle de sınırlı değil

Nvidia, Warner Bros, Xbox Game Studios, Codemasters ve Klei oyunlarının GeForce Now bulut oyun sisteminden 24 Nisan tarihinde kaldırılacağını açıkladı. Firma henüz neden bu geliştiricilerin de aniden sistemden ayrılma kararı aldıklarını açıklamadı ama durum şimdilik pek de iyi görünmüyor ve Nvidia'nın bir an önce yayıncı ve geliştiricilerle anlaşıp büyük firmaları tekrar sisteme çekmesi gerekiyor.

Zaten firmadan yapılan açıklamalarda tüm yayıncılarla görüşme halinde olduklarını belirtiyorlar, ama son zamanlarda sisteme katılan değil ayrılan isimler duyuyoruz.

Daha önce de 2K Games, Activision ve Bethesda gibi dev yayıncılar sistemden ayrılmıştı. Ubisoft ve Epic Games ise sisteme tam destek sunacaklarını açıklamıştı. Sisteme destek sunanlar arasında Bungie ve Bandai Namco da var. Ancak sadece birkaç büyük yayıncıyla olacak iş değil bu.

Sistemin desteklediği ve bu sayede bilgisayar konfigürasyonunuz kötü olsa bile sorunsuz biçimde oynayabileceğiniz oyunlar arasında Mount & Blade II: Bannerlord, Destiny 2, Rust, Wolcen: Lords of Mayhem gibi oyunlar da yer alıyor.

Önümüzdeki haftalarda yeni Ubisoft oyunları da sisteme katılacakmış.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum