Warzone 2.0'ın Yeni Sezonu, Sıklıkla İstenen Modu Geri Getirecek

Fakat çıkış için beklememiz gerek

Modern Warfare II'nin çıkışı ile birlikte Call of Duty dünyasının battle royale girişimi Warzone da çehre değiştirdi. Artık Warzone 2.0 olarak bilinen oyun, DMZ isimli yeni modu ile dikkat çekmişti. Fakat ikinci sezon ile birlikte, oyunun tutkunlarının merakla beklediği Resurgence modu geri dönecek.

Orijinal Warzone'da pek çok oyuncunun bir numaralı tercihi olmuştu bu oyun modu. Takımınız hayatta kaldığı sürece adaya geri düştüğünüz bu mod, Rebirth isimli oldukça küçük bir adada geçiyordu. Bu modda yine bir battle royale modu gibi loot yapmanız ve diğer takımları elemeniz gerekiyor.

Maalesef oyunun ikinci sezonu yaklaşık iki haftalık bir erteleme almış durumda. Yeni sezon 15 Şubat'ta resmen başlamış olacak. Yeni sezonla Resurgence modunun meşhur Rebirth adasının geri dönmeyeceğini belirtelim. Infinity Ward, bu mod için özel bir harita geliştirecek.

Elbette yeni sezonla birlikte önemli güncellemeler de gelecek. Özellikle DMZ modunda denge güncellemeleri yapılacağı açıklandı. Modern Warfare II için de yeni silahlar ve yeni haritalar planlar arasında.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum